Oad Reizen

Kijk voor de scherpste prijzen en flexibele vluchttijden op Oad Reizen. Ze bieden u meer dan 250 reizen naar Parijs aan. Volop keuze dus.

De historie van Oad Reizen gaat terug naar 1924. Het begon allemaal met busvervoer en breidde zich in 1960 uit tot compleet verzorgde busreizen. In de jaren tachtig begonnen ze ook met vliegreizen, maar dit kwam pas in de jaren negentig echt van de grond.

Vandaag de dag kunt u bij Oad Reizen terecht voor zonvakanties, autovakanties, stedentrips, verre reizen, busreizen, wintersportvakanties en reizen naar Disneyland Paris. Ze bieden een uitgebreid aanbod van reizen, zodat er altijd wel een reis tussen staat die bij uw wensen aansluit.

Veilig boeken bij Oad Reizen

Oad Reizen is aangesloten bij SGR, het Calamiteitenfonds, ANVR en beschikt over het keurmerk Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. U kunt uw boeking betalen via credit card of IDeal. Kortom u kunt op een veilige manier boeken en betalen bij Oad Reizen.

Oad Reizen – Parijs

Er worden door Oad Reizen meer dan 250 reizen aangeboden naar Parijs. U kunt daarbij kiezen voor uw eigen vervoer, vervoer per bus of per vliegtuig. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het soort reis te selecteren. Denk daarbij aan een all inclusive vakantie, buspendel, een reis naar Disneyland, groepsreis, stedentrip, een verblijf op een vakantiepark of een zonvakantie.