Transavia beste Low cost en Charterluchtvaartmaatschappij

Voor het vijfde jaar op rij is Transavia uitgeroepen tot de beste Low cost - en Charterluchtvaartmaatschappij. Dit gebeurde tijdens de Verenuitreiking, georganiseerd door vakblad TravMagazine, op de Vakantiebeurs in Utrecht.

De winnaars van de "Veren" worden bepaald door de reisadviseurs en het management van de reisbureaus in Nederland. Transavia kreeg bijna twee derde van de stemmen in de rubriek Low Cost luchtvaartmaatschappij. En met 52 procent van de stemmen in de rubriek Charterluchtvaartmaatschappij mochten ze zichzelf ook de winnaar noemen van deze rubriek.

De algemeen directeur, Bram Gräber, is trots op deze prijzen. Ondanks de slechte tijden is het Transavia toch gelukt om te groeien het afgelopen jaar. Bij Transavia kunt u niet alleen terecht voor zonvakanties en vliegtickets, maar ook voor een korte vakantie, wintersportvakantie of een stedentrip. In 2013 zullen ze proberen nieuwe producten in de markt te zetten, om op deze manier weer te kunnen groeien en vernieuwen.

Transavia is een onderdeel van Air France en de KLM Groep. Op dit moment verzorgen zij vluchten naar meer dan 90 bestemmingen voornamelijk rondom het Middellandse Zeegebied. Transavia.com werkt met Air France vanuit Parijs. De website heeft maandelijks 1,5 miljoen bezoekers en bijna 90 procent van alle tickets wordt via de website verkocht. Hierdoor behoren ze ook nog eens tot de grootste webwinkels van Nederland.

Gepubliceerd: 16 januari 2013
Door: Stedentrip-Parijs.nl redactie