Booking.com

Booking.com is één van de grootste hotelaanbieders van hotels over de gehele wereld. U vindt er eenvoudig een hotel in de prachtige stad Parijs.

Als u op zoekt bent naar een hotelovernachting dan bent u bij Booking.com aan het juiste adres. Ze bieden meer dan 200.000 hotels aan, die verspreid liggen over de hele wereld. Zowel zakenreizigers als vakantiegangers kunnen terecht bij Booking.com. Deze onderneming is een ‘dochter’ van Priceline.com en heeft gemiddeld dertig miljoen unieke bezoekers per maand.

Veilig boeken bij Booking.com

Deze organisatie bestaat al sinds 1996 en probeert u de beste prijs aan te bieden voor zowel kleinschalige als grote luxueuze accommodaties aan te bieden. Met meer dan dertig miljoen unieke bezoekers per maand op hun site zijn er dus vele consumenten die u voor gingen bij Booking.com.

Als u een boeking maakt dan betaalt u deze door middel van een creditcard. Het bedrag wordt vervolgens mij direct van uw creditcard afgeschreven, maar de creditcard dient als een soort waarborg. In de meeste gevallen kunt u uw verblijf ter plaatse via pin, contact of via creditcard betalen.

Booking.com – Parijs

Via booking.com worden er meer dan 1.200 hotels aangeboden in de romantische stad Parijs. U kunt eenvoudig een accommodatie vinden in een bepaalde wijk, met bepaalde voorzieningen, binnen een bepaald budget of u kunt het aantal sterren ingeven.

Website: Booking.com